Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Info
Bestellen bij de Stichting Taiji Quan Nei Dan

Tai Chi Winkel:
De Tai Chi Winkel is een onderdeel van de Stichting Taiji Quan Nei Dan.

Bestellen:
Bestellen kan eenvoudig online. Uw bestelling wordt bevestigd via de email.
Via Track & Trace kunt u online uw bestelling volgen. Uw bestelling wordt met zorg behandeld. 

BETAALMETHODE & LEVERTIJD:
Let Op. Wij maken geen gebruik van IDEAL betaalmethode. U kunt de artikelen vooraf per bank betalen. Of gebruik maken van Paypal om uw bestelling te betalen.
Onze levertijd betreft 3 tot 5 dagen. Wanneer u geld overmaakt via een ING bankrekening naar de ING bankrekening van de Tai Chi Winkel, dan staat het geld dezelfde dag nog op de rekening.  Vanaf dat moment kunt u rekening houden met een levertijd van ongeveer 3 dagen. Wanneer u echter via een ander bank uw betaling overmaakt, duurt het soms 2 tot 3 dagen voordat het geld op de rekening van de Tai Chi Winkel zichtbaar is. Dan geld in het algemeen een levertijd van 5 dagen.

Bent u niet gerust over de manier van betalen en wilt u meer informatie, dan kunt u altijd bellen of een email sturen. We hopen u hiermee te kunnen overtuigen dat onze bedoelingen zuiver zijn en u (indien op voorraad) krijgt wat u besteld.

Kwaliteit:
De Stichting streeft naar een hoge kwaliteit in alle producten. De Tai Chi pakken en zwaarden zijn van hoogwaardige materialen.

In behandeling nemen van uw bestelling:
De Stichting Taiji Quan Nei Dan is promotor van Tai Chi en Qi Gong en gevestigd in Den Haag. Omdat de Tai Chi Winkel door vrijwilligers wordt bemand , we streven er wel naar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken.


Uw opdracht of bestelling wordt aangeboden bij Post NL of een andere bezorgdienst. Mochten er problemen zijn ontstaan doordat een bepaald artikel niet meer leverbaar is, dan wordt er contact met u opgenomen om zo de mogelijkheden van het leveren met u te bespreken. Dit gebeurd slechts in uitzonderlijke gevallen.

Online winkel:
De Stichting TND is geen fysieke winkel, er kan uitsluiten online worden besteld. Dit betekend dat u uw bestelling via een bezorg of verzendt dienst ontvangt. In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk de artikelen op te halen, maak hiervoor altijd eerst een afspraak. Gebruik hiervoor de contact gegevens op de website.

Buitenlandse opdrachten - bestellingen:

Bij grote bestellingen met bestemming buitenland, wordt er eerst een offerte gemaakt. Na uw akkoord wordt de bestelling in behandeling genomen.

Bij grote bestellingen is het raadzaam vooraf contact op te nemen om te controleren of er genoeg artikelen in voorraad zijn.

Ruilen en retourzendingen:
De artikelen kunnen binnen veertien werkdagen na aankoop worden teruggezonden, mits in ongeschonden staat en in de originele verpakking worden de artikelen omgeruild voor de door u opgegeven artikelen. Of wordt het bedrag van aankoop aan u terug betaald. 

Retourneren kan, bij omruilen worden de verzendkosten gedeeld. Niet tevreden, dan betalen wij de verzendkosten aan u terug.

Verzendkosten
 
Wij hanteren de verzendkosten zoals Post-NL dit in hun voorwaarden aangeeft.

Klant tevredenheid percentage:

De Tai Chi Winkel heeft een hoog klant tevredenheid percentage, en dat willen we graag zo houden, zodat u ook in de toekomst gebruik maakt van ons met zorg uitgekozen aanbod aan artikelen.

Betalen:

De Tai Chi Winkel is een kleine organisatie die persoonlijke aandacht en service belangrijk vindt. U kunt niet via Ideal betalen in de online winkel. U kunt uw bestelling vooraf betalen per bank of via Paypal. De betaalmogelijkheden worden aan het einde van uw bestelling zichtbaar. Zodra het geld is ontvangen op de rekening van onze Stichting wordt uw bestelling in behandeling genomen.
De bankrekening van de Stichting is ondergebracht bij de ING-Bank.

Wanneer u geld overmaakt vanaf een andere bank, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat het soms 2 dagen kan duren voordat een betaling zichtbaar is op de rekening van de ING-Bank van de Stichting Taiji Quan Nei Dan.